file
Γενικά

Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό

Όσοι άνθρωποι στη γη

τόσοι και οι χαρακτήρες

διάφορη σκέψη, νόηση

αισθήματα κι ελπίδες.

Η παρουσία και το έργο μας είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι για τη λειτουργία του σχολείου μας. Μέλημά μας και βασικό στοιχείο είναι η σωστή και άψογη συνεργασία μεταξύ των εκπαιδευτικών των τμημάτων και των ειδικοτήτων, ώστε να δημιουργηθεί  ένα όμορφο, ασφαλές και έμπιστο περιβάλλον για τα παιδιά μας.

Επιπρόσθετα, δραστηριοποιούμαστε προκειμένου να δημιουργήσουμε  μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ σχολείου-οικογένειας και εργαζόμαστε με κοινό γνώμονα την εξέλιξη και βέλτιστη εκπαίδευση κάθε παιδιού.

Καθημερινά παραλαμβάνουμε  το πρωί  τα παιδιά με χαμόγελο, με σκοπό να τα επιστρέψουμε στους γονείς το μεσημέρι έχοντας βάλει κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην προαγωγή της εξέλιξής τους.

Συνεργαζόμαστε με τους εκπαιδευτικούς ώστε να γίνεται μία δημιουργική και ουσιώδης  απασχόληση των παιδιών σε διάφορες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται είτε εντός είτε εκτός της αίθουσας ή σε κάποιο άλλο πλαίσιο, όπως εκδρομή ή διάφοροι περίπατοι, με την κατάλληλη επιστασία και ενθάρρυνση.

Δημιουργούμε ένα πλαίσιο αποδοχής και συνεργασίας για την εκμάθηση της αυτοεξυπηρέτησης και της αυτόνομης διαβίωσης  των παιδιών μας.

Δουλεύουμε με απόλυτο σεβασμό και αγάπη.